Om

Här kommer kontakt information upp efter hand. Efter det att vår hemsida kraschade så har vi haft det kämpigt att få tillbaka den. Men nu är den igång igen och vi snickrar allt vi kan för att få tillbaka innehållet igen.

Stenkumlabygdegård är en allsidig samlingsplats. Alltifrån årsdagsfirande, begravning, barnkalas, teambuilding, föreningar eller skolklasser som behöver övernatta. På info.sidan kan ni se våra priser. På den här sidan hoppas vi kunna ge information så det blir lätt för er att se vår potential och vilja hyra vår bygdegård.

Bygdegården har en foajé med två toaletter och kapprum. Stora salen, lilla salen. Ett rymligt kök. Till detta har vi en sektion med herr och damduschar samt bastu på varje del. Tänk på att det varje fredagskväll är bastubad för socknen! Tillsvidare får va ta in max 149 personer samtidigt i bygdegården.

Stora salen dukat inför en minnesstund för 100 personer, med fika.

Stora salen

Foajén
Köket
Stora salen
Stora salen
Lilla salen

Vi har några tillval som man kan boka / säga till om, om man önskar ha. Händige Jan har konstruerat en äreport. Vi har även flaggor till de tre flaggstängerna. Vi har förberett med en mindre ljudanläggning för skvalmusik, även en mick. Behöver man ha mer än så så rekommenderar vi vår samarbetspartner J-J mix. Stora salen har även en ”projektor” upphängd och framför scenen kan man ta ner en storbildskärm. Vid sommaruthyrning brukar vi ställa fram iaf 10 enkla sängar i stora salen. Men önskar man ha tillgång till dem, så måste man meddela även det vid bokningen. Icke att förglömma är den f.d fotbollsplanen utanför bygdegården. Den inrymmer förutom en enklare lekplats för de små en avsevärd yta för lekar för festen eller företagsträffen.

Stor yta
Flaggorna hissade vid ankomst.
Äreporten oklädd
Äreporten klädd

Vi har ett utvecklat samarbete med J-J mix som kan leverera ljud och ljus till dig. Fest, dans, tal eller musik. Kontakta Janne som är väl insatt i förutsättningarna hos oss. Det finns en ljudanläggning som kan räcka, men fråga så ni vet.