Om

Lite bilder och information om vår bygdegård och vad som finns. Vi bygger på efterhand.

Tänk på att fråga vad som ingår när du hyr. Ofta har vi mer att erbjuda om det efterfrågas.

Nyhet ! Februari 2023 målades storasalen om och fick ett efterfrågat lyft. Vi har även bytt alla lysrörsarmaturer till ledarmaturer.

Stenkumlabygdegård är en allsidig samlingsplats. Alltifrån årsdagsfirande, begravning, barnkalas, teambuilding, föreningar eller skolklasser som behöver övernatta. På info.sidan kan ni se våra priser. På den här sidan hoppas vi kunna ge information så det blir lätt för er att se vår potential och vilja hyra vår bygdegård.

Bygdegården har en foajé med två toaletter och kapprum. Stora salen, lilla salen. Ett rymligt kök. Till detta har vi en sektion med herr och damduschar samt bastu på varje del. Tänk på att det varje fredagskväll är bastubad för socknen! Tillsvidare får va ta in max 149 personer samtidigt i bygdegården.

Stora salen dukat inför en minnesstund för 100 personer, med fika.

Stora salen

Foajén
Köket
Storasalen, ommålad februari 2023.
Stora salen från ett annat håll.
Storasalen vy mot entrédörren
Lilla salen

Vi har några tillval som man kan boka / säga till om, om man önskar ha. Händige Jan har konstruerat en äreport. Vi har även flaggor till de tre flaggstängerna. Vi har förberett med en mindre ljudanläggning för skvalmusik, även en mick. Behöver man ha mer än så så rekommenderar vi vår samarbetspartner J-J mix. Stora salen har även en ”projektor” upphängd och framför scenen kan man ta ner en storbildskärm. Vid sommaruthyrning brukar vi ställa fram iaf 10 enkla sängar i stora salen. Men önskar man ha tillgång till dem, så måste man meddela även det vid bokningen.

Från våren 2022 har vi en hörslinga i stora salen. För att kunna använda den måste man ha tillgång till förstärkaren.

Icke att förglömma är den f.d fotbollsplanen utanför bygdegården. Den inrymmer förutom en enklare lekplats för de små en avsevärd yta för lekar för festen eller företagsträffen.

Stor yta
Flaggorna hissade vid ankomst.
Äreporten oklädd
Äreporten klädd

Vi har ett utvecklat samarbete med J-J mix som kan leverera ljud och ljus till dig. Fest, dans, tal eller musik. Kontakta Janne som är väl insatt i förutsättningarna hos oss. Det finns en ljudanläggning som kan räcka, men fråga så ni vet.