På gång

Här läggs det löpande upp vilka evenemang som är på gång i bygdegården. Har du förslag på någon aktivitet, kontakta oss via mejl eller på bokningstelefonen.

Hösten / vintern 2019

Varje fredagskväll mellan ca 17:00-21:00

Bror startar upp bastun och man är välkommen mellan dessa cirkatider. Vi ser givetvis gärna att man är medlem, men det är inget krav. Dock har vi en avgift för badet. 20kr gång eller 300 kr per år.

Söndag 17 augusti. Stenkumla Mästerskapen (SM) i kubb.

Anmälan på plats 11:00-12:45. Turneringen börjar sedan 13:00 och pågår tills det är klart. Enklare förtäring och ”sportdryck” säljes på plats. Ingen kvällspub.

Söndag 29e september. Svamputställning 11:00-17:00

Ta med svampar för artbestämning. Åke Edvisnsson och Kerstin Gahne ställer ut de fynd de gjort. Mängd av arter lite beroende på hur svamphösten blir. Kaffe, te och smörgåsar finns till försäljning och behållningen går till förvaltningen av bygdegården.

Lördagen 19e oktober. Klädbytardag 11:00-16:00.

Föreningen med inititiv av Synne H_L provar att arrangera en klädbytardag. Vi byter och säljer kläder för alla åldrar – kom med prismärkta plagg på 10-100kr och byt och/eller sälj. Ingen avgift denna gång när vi provar detta. En fördel om man kan anmäla intresse på ordforande@stenkumlabygdegard.se eller i kommande Facebook inlägg. Kaffe, te och smörgåsar kommer att finnas till försälning. Behållningen från fika går till förvaltningen av bygdegården.

Lördagen 16e november. Musikquiz, från 19:00.

Vårt test i våras känndes som att det föll i smaken. Nu gör programrådet ett nytt försök. Tremannalag och en tävling för hela familjen. Anmälan till programrådet via Åsa på tel 076 213 66 50. Medlemsbarhäng.

Söndagen 1e december. Adventsfika.

Cantus framträder i kyrkan 18:00. Efteråt är det adventsfika i bygdegården, med ytterligare sång av kören. Mer information kommer lite närmare. Behållningen från fikat går till förvaltningen av bygdegården.