På gång

Här läggs det löpande upp vilka evenemang som är på gång i bygdegården. Har du förslag på någon aktivitet, kontakta oss via mejl eller på bokningstelefonen.

Lördag 27 November, Musikquiss. INSTÄLT PGA PANDEMIN:

Det blir blandat tema 1960-2010 tal med ca 10 frågor per årtionde. Så det blir 5 rundor. Ett lag ska

minst bestå av 2 eller fler spelare. Tävlingsstart 18:30.

Vi kommer att sälja öl, vin, cider, hamburgare, godis, popcorn, kaffe och snacks i baren.

MEDLEMSPUB Vi öppnar 18:00 

Anmälan görs på sms till 070 038 69 67, Jennifer / Programrådet

Lördag 25 september SM kubben.

Programrådet arrangerar kubbturnering. Anmälan på plats 12:30, turneringen startar 13:00. Ta med ett kubbspel per lag. För att veta lite hur många lag vi blir så tar vi gärna emot en föranmälan på program@stenkumlabygdegard.se

Vi kör lite enklare försäljning/förtäring utomhus. Inget inne förutom att toaletterna är öppna. Programrådet försöker få till lite priser.

Söndag 26 september. Svamputställning 11:00-17:00

Åke Edvinsson och Kerstin Gahne ställer ut de svampar de har kunnat hitta i år. Man kan även ta med svampar för att få hjälp att artbestämma. Dessa kommer vi ta emot utanför vid ett speciellt bord. Vi kan bara ta in 20 besökare samtidigt, var vänliga och följ instruktionerna från funktionärerna. Det blir fikaförsäljning i tält utanför, så fika och stöd bygdegården.

Varje fredagskväll mellan ca 17:00-21:00

Bror startar upp bastun och man är välkommen mellan dessa cirkatider. Vi ser givetvis gärna att man är medlem, men det är inget krav. Dock har vi en avgift för badet. 20kr gång eller 300 kr per år.

Varje måndag 18:00-19:00, träna med Nina. Pandemi-pausad!

Tillfälligt tar vi paus med tränandet. Vi återkommer när pandemin lugnat ner sig. Nina tittar även på möjligheten att vara ute.

Nina kör på med träningen på måndagar, finns det intresse så fortsätter hon. (Tankarna finns även på att snart starta en barngrupp)
Det ni behöver är mjuka kläder , vattenflaska och ev en matta att ligga på.

Hon varierar övningar så du får träna igenom så många delar som möjligt, även rörelse och balans.