2018 års första styrelsemöte.

Pratade om julkonserten och att upplägget fungerat bra, vi gick lite back. Men det var roligt att kunna erbjuda socknen något alldeles extra. Dax att göra ett utskick igen, medlemsavgiften skall in – årets verksamhet och inbjudan till årsmötet är det som kommer dominera utskicket. Men vi lägger in iaf all verksamhet fram till sommaren.

Lekstugan skall vi få lite matrial från byggföretag så vi skall repa den, Astrid kämpar på med att tömma lilla förrådet intill entrédörren – skall bli nytt städskrubb, värmen nu sänkt med två grader i huset -vi hoppas spara någon krona, Synne skall skriva rent stadgarna – tanken är att vi på årsmötet skall anta nya, byte av bastudörren, flytt av förrådsboden och vattenlarmet knåpar vi vidare med efter bästa förmåga. Synne fått ny kontakt ang rastplatsen – vi hoppas få lite hjälp med att fixa till och sköta den ( vi återkommer). Ljudanläggningen funkar inte riktigt som tänkt – J-J mix hjälper oss. Under sportlovet må till onsdag blir det LAN i bygdegården – skall bli intressant hur det faller ut. Taket läcker över förrådet – vi måste inspektera snarast. Danne kollar ang att få till en grind in till det inre förrådet – så vi får ha bla madrasserna ifred. Nästa möte 5e februari.