Arkiv

Rapport från styrelsemötet.

Fixardagen gick bra. Bastu/dusch städarna har gjort en kanon jobb, de skall t.o.m komma åter och fortsätta. Tack!! Blev även fint med markåterställningen. Tack till gänget som kom upp och fixade. Föreläsningskvällen med Torsten Gislestam blev en mycket trevlig kväll. En kul och udda programpunkt har tillkommit. 27 april blir det melodikryss. Valborgsplanerandet är klart. Talare, ljudanläggning, eldvakt, och programrådet bokade. Christer försöker få in en del bilder från socknen, tanken är att få till en utställning till Stenkumladagen. Även den dagen är tämligen färdigplanerad. Några aktiviteter skall bara vidimeras och sedan kanske det tillkommer något mer. Trubadurerna bokade. Infiltrationsbädden är klar. Gavel och fönsterbytet håller ännu på att planeras. ”Danne” räknar och räknar och jagar bra priser. Förhoppningen finns ännu att vi skall kunna inviga de 3 nya flaggstängerna till Valborg. Det är lite pyssel -men det kan gå. Tänk vad många år vi har hoppats och önskat oss EN flaggstång…..snart. Även äreport håller vi på att fundera kring. Priser och olika lösningar, håller vi på att se över. Janne Molinder inkom med en ny tanke till mötet. Kanske även denna fråga äntligen kan komma till punkt. Räckena längs parkeringen är fixade. Som vanligt finns det en del mer information på ”På gång” sidan.

Comments are closed.