Arkiv

Givetvis…

borde studieförbundet Vuxenskolan för länge sedan ha varit med på sidan över vilka som stödjer oss. Det mesta av vår verksamhet sker ju i samarbete med dem.

Har du ännu inte bestämt om du skall vara med som utställare / säljare på höstmarknaden? Intresset verkar större än vanligt i år, så anmäl dig redan idag […]

GGN 2011.

Vi har tyvärr fått en avbokning Allhelgonahelgen. Våra Jämtländska kompisar kommer inte köra GGN i år. Så hör ni om någon som söker boende till en klubb under den helgen, tipsa om bygdegården.

Referat från styrelsemötet 12/9.

Kassören har redovisat de investeringskostnader vi haft, lämnas nu vidare till Regionen för att begära bidrag, 8 lag var med i årets kubb -SM.. var en trevlig tillställning, En hel del nya aktiviteter i höst, se ”På G” fliken…teater, höstmarknad och adventskaffe. Utskick och annons kommer, Astrid och Jan tar ett nappatag i städskrubben, skall […]

Bredband via fiber i Stenkumla?

En arbetsgrupp bildades under försommaren. En ny informationsfolder togs fram och distribuerades av gruppen till samtliga hushåll i juni. Gruppen kommer nu under aug-sep att samla in intresseanmälningar, synpunkter och frågor. För att fiberprojektet skall kunna bli verklighet måste vi komma upp i ca 180 anslutande fastigheter.