Arkiv

Är du intreserad?

Nu kartlägger vi hur många som verkligen är intresserade av att få bredband via fiberkabel. Det gäller Stenkumla socken och omnejd. Ju fler som vill vara med ju mer kan vi hålla ner kostnaderna för de fastigheter som vill vara med. Jag vill vara med, vill Du? Intresseanmälan bredband Stenkumla Vi har nu uppdaterat denna […]

Medlemsutskick 1. 2011

Som ni sett här en tid och de flesta fått i sin låda. Men föreningen har tyvärr haft en del krångel den här gången och alla har inte fått det. Vi hoppas kunna komplettera utskicket under veckan, och beklagar att det inte gått helt bra att få ut det i tid till alla.

Grattis Saade!!

Det var ca 40 – 50 medlemmar som valde att se finalen tillsammans i bygdegården. Kanske en ny tradition som startat? Trevligt och tack till programrådet som i den nya tappningen, nu startat upp på allvar.

Ps..resultatet blev bra Totte…

Tv tjänst rycker ut…

…när det närmar sig festivalpub. Så idag tisdag testkördes nya datorkanonen (mitt under bugg gängets hurtiga framfart, ursäkta att vi störde)med digitalbox…resultatet? Kom på lördag så får du se. Tack till Tv tjänst Totte som hjälper oss få rätt teknik.

Tv tjänst Totte fixar

[…]