Arkiv

Snart årsmöte.

Åja det är en tid kvar, men det går fort. Är Du intresserad och kan tänka dig att hjälpa till i föreningen? Antingen med praktiska göromål eller med styrelse arbete? Kontakta vår ordförande.

Ungdomsverksamhet?

Föreningen har fått en fråga av Förbundet Skog o Ungdom, om vi är intresserade av att ha ungdomsverksamhet. De kan hjälpa till med en hel del iaf initialt. Är Du intresserad? Hör av dig till oss.

Höstmarknad 14/11!!

Föreningen kommer gå ut och kolla av intresse ang att vara med och sälja hantverk, julsaker, loppis saker eller vad det nu kan vara. Vill du vara med så ring och boka nu på vanliga bokningstelefonen.

OBS att datumet är den 14:e..Inte 28:e som det först stog här.. För kollen pågår 2010-10-20

Referat styrelsemötet 7 oktober.

Stolsinköp diskuterades och både begagnat och nya tittas det på. Dax att börja aktivera valberedningen då årsmötet inte ligger allt för långt bort. Det blir Adventskaffe den 28/11 och styrelsen går imorgon igång med en kolla ang att arrangera Höstmarknad den 14/11. Blir det vid en första koll tillräckligt med utställare så kör vi. Tord […]

Referat styrelsemötet 6 sept.

Kubb puben planerades, vaktmästarfrågan fortsätter, någon som är självgående sökes. Alla fortsätter att försöka hita lämplig och villig person. Astrid Pettersson meddelade att snapsglas är inköpta. Kvar är inköp av nytt porslin, glas och bestick. Det beslutades att bygdegårdsföreningen skall köpa in porslin och glas så att det räcker till 150 personer. Det beslutades även […]