Arkiv

Glad förste advent!

önskar styrelsen alla medlemmar.

Redaktionen kan idag måndag rapportera att adventskaffet blev väldigt lyckat och gästades av 103 personer samt att nästan 750:- inbringades till föreningen. TACK till alla som hjälpte till.

Rådjursjakt.

I sista nummret av Svensk Jakt, Jägarförbundets tidning. Kan man läsa om ”första rådjursjakten i Stenkumla”. På fyra helsidor får man följa nio Stenkumlaprofiler i deras jakt på rådjur. Trevlig läsning och ”skit Jakt” som man säger i jägarkretsar.

Julstyrelsemötet den 9/12 flyttas!

OBS ! att sista styrelsemötet för i år, tillika julavslutning med revisorer och vaktmästarparet flyttas. Bygdegården är bokad för vaccinering den 8 och 9/12. Nytt datum är den 16 december, se på G.

Medlemsinfo, nu lättare?

På årsmötet kom det en synpunkt på att man borde kunna prenumerera på nyheterna via mejl, främst då med tanke på att vi har en webbsida. Å nu skall det gå. Vår kära webbmaster beskriver det så här.

E-Posten, om jag sk börja med den så klickar man på den så skriver man in sin […]

Mycket på G och gjort….

Igår hölls styrelsemöte i föreningen. Det saknas ännu namn till en del funktioner, men vi hoppas det skall komma fler med tiden. Våra nya MC- kamrater från Jämtland verkar inte bara komma tillbaks till nästa GGN, utan ev kommer de vid lucia också. Riktigt kul och ni är välkomna åter!

Snabb referat: Den ekonomiska redovisning […]

Våra vänner i Bro bjuder in…

Hjärtligt Välkommen till; Nostalgi ur Garderoben! En modevisning som gått ur tiden men som dock ej har tappat sin glamour, sin glans och sin stil! Bro Bygdegård 28/11 kl 19,30

Hörsne/Bara Bygdegård 5/12 kl 19,30

Vänge Bygdegård 16/1 kl 19,30

När Bygdegård 30/1 kl 19,30

80 kronor för vuxna, 40 kronor barn upp till […]

Styrelsemöte 091118.

Dax för nästa styrelsemöte. Medlemmar, funktionärer och även övriga ombeds nu titta över och ge förslag på kandidater till de funktioner som styrelsen letar efter inför årsmötet.

Andra saker som skall upp på agendan är reparationerna, kommande adventskaffe, ekonomi och det sista styrelsemötet i år den 9/12.

[…]

Ny look.

Som ni ser är hemsidan uppdaterat och med en ny look. Hoppas ni tycker om den. Synpunkter ang hemsidan eller utbud på den kan med fördel lämnas till Tord Thuresson. tord@slsgotland.se