Arkiv

Lite från senaste styrelsemötet..

Efter årsmötet föll det sig så att ingen valberedning fanns att välja och styrelsen fick uppdraget. Därför efterfrågas nu villiga krafter i socknen. Vill du vara med i föreningens styrelse eller programråd? Hör i så fall av dig till ordf, Erika. Tillägas kan att vi även önskar få ny bokningsansvarig, tillika lite städ och koll […]

Hantverksmarknad och loppis 25 oktober 10:00 – 16:00.

Programrådet bjuder nu in till höstens marknad. Inne(200:- per bord) och (OBS nyhet) ute. På fotbollsplanen blir det i år bakluckeloppis(50:- per bil). Utskick kommer i era lådor om detta. Intresserad?

Anmälan till Thomas på tel: 26 21 50, 0706 – 18 09 07. Välkomna!

Nu skall vi..

Fixa till fasaden på den höga delen av vår bygdegård. På söndag 20/9 kl 09:00 startar projektet och sedan håller vi på så länge vi kan. Blir vi inte klara så komer fler tider att anslås. Jerry i styrelsen är koordinator. Varmt välkomna!

SM i kubb 2009.

För femte året i rad vann samma lag, nu hoppas vi på att socknen ger dem en match nästa år. Styrelsen föreslår att man ordnar träningar för övriga lag.

smkubb09

deltagarlista-och-resultat-2009

Renoverings dax..

De höga gavlarna behöver kläs in med ny panel.

Matrial mm är fixat, men nu behöver vi försöka få ihop ett gäng som gör underarbetet. Styrelsen tar gärna emot om någon kan tänka sig vara arbetsledare och se till att detta genomförs.