Arkiv

Nu är utskicket klart.

Utskick 2-2017

Som trogen digitalgäst så får du läsa det först. Kommer distribueras ut i era lådor under veckan.

Glimras julturné 2017

Och dom kommer även till oss…tjohoo.

Igår..

trodde vi att vi löst problemet med att mejlbokningarna för ölprovningen och julkonserten med Glimra inte kommer fram. Vi får försöka igen.. Det går bra att ringa in sin bokning på bygdegårdens mobilnummer – fram tills vi löst mejlkrånglet.

Hösten släpps.

Vi kommer i veckan ut med nästa utskick, men redan nu kan du här på hemsidan läsa vad som är på gång. Kanske det bästa vi har haft att erbjuda genom åren?

Kubbdagen, Svamputställning, ölprovning, adventsfika och sedan toppar vi med julkonsert av Glimra.

Vi ses i bygdegården !

Nu sparkar vi igång..

Det är dax att börja veva igång lite verksamhet igen, så här efter sommaren. Styrelsemöte den 14/8. Sedan 2/9 en allvarlig stund ute på gräsmattan. SM -kubben. mer info på ”På gång” sidan.

Sommarläge råder.

Föreningen har ställt fram sängarna och vi har inträtt i den period där vi veckovis hyr ut bygdegården. En väldigt viktig inkomstkälla.

Vi ber att få önska er ALLA, en riktigt trevlig midsommar.

Nationaldagen.

Ha en riktigt trevlig nationaldag! För att fira den har vi hissat flaggor i alla -våra tre flaggstänger. Nyligen har vi köpt in så man kan göra så. Fint, tycker vi.

SAMSUNG CSC

 

Dramatik vid bygdegården.

Ja det kan man kalla det när vi blir våldgästade på detta sättet. Tack Jeanette för dokumentationen av detta tilltag. Styrelsen skall fundera över hur man går vidare med detta. På bilden ser man tydligt hur gruppen Smaklösa förbereder sig för att ljuda.

Vilken Stenkumladag.

Under lördagen var det kosläpp hos familjen Åkerblom-Adler med 600 anmälda besökare. Hos oss i bygdegården var det loppmarknad. Roligt det blev så pass många som hyrde bord. Tack för en trevlig Stenkumladag!

[…]

Loppisdax.

På lördag mellan 20:00 (20:00 ?? tokigt det blev) och 16:00 är det loppmarknad i och omkring bygdegården. Anmäl dig snarast! Kolla ”På Gång” sidan.