Arkiv

Mc gäster.

För första gången har vi nu en Mc klubb i vår bygdegård under GGN. Det är Hammarstrands cross och enduroförening, med inslag av FMCK öst Jämtland och även en deltagare från Laxå som hyrt in sig. Nära och bra inför den tidiga morgonen på lördag.

Välkomna och hoppas ni skall trivas hos oss i Stenkumla.

Från styrelsemötet den 14:e oktober.

En del mindre underhåll håller på och även planeras, bla en översyn över dusch och bastu avdelningarna.

Allt underarbete på fasaden är gjort, och Jerry håller kontakt med plåtfirman och inom en snarframtid skall hög gaveln vara inklädd.

Jerry kassör kan meddela att Skatteverket beslutat att vi inte behöver skatta […]

Lite från senaste styrelsemötet..

Efter årsmötet föll det sig så att ingen valberedning fanns att välja och styrelsen fick uppdraget. Därför efterfrågas nu villiga krafter i socknen. Vill du vara med i föreningens styrelse eller programråd? Hör i så fall av dig till ordf, Erika. Tillägas kan att vi även önskar få ny bokningsansvarig, tillika lite städ och koll […]

Hantverksmarknad och loppis 25 oktober 10:00 – 16:00.

Programrådet bjuder nu in till höstens marknad. Inne(200:- per bord) och (OBS nyhet) ute. På fotbollsplanen blir det i år bakluckeloppis(50:- per bil). Utskick kommer i era lådor om detta. Intresserad?

Anmälan till Thomas på tel: 26 21 50, 0706 – 18 09 07. Välkomna!

Nu skall vi..

Fixa till fasaden på den höga delen av vår bygdegård. På söndag 20/9 kl 09:00 startar projektet och sedan håller vi på så länge vi kan. Blir vi inte klara så komer fler tider att anslås. Jerry i styrelsen är koordinator. Varmt välkomna!

SM i kubb 2009.

För femte året i rad vann samma lag, nu hoppas vi på att socknen ger dem en match nästa år. Styrelsen föreslår att man ordnar träningar för övriga lag.

smkubb09

deltagarlista-och-resultat-2009

Renoverings dax..

De höga gavlarna behöver kläs in med ny panel.

Matrial mm är fixat, men nu behöver vi försöka få ihop ett gäng som gör underarbetet. Styrelsen tar gärna emot om någon kan tänka sig vara arbetsledare och se till att detta genomförs.

Kubb dax!

Programrådet bjuder in till 10 årsjubilerande Stenkumla Mästerskapen i kubb.

utskick-sm-kubb1

Styrelsemöte.

Då rullar föreningslivet på igen efter ett litet sommaruppehåll. Styrelsen hälsas välkommen till möte 19 augusti kl 19:00.

Glad midsommar!

Önskar vi i styrelsen hela socknen !