Arkiv

Styrelsemöte.

Häromkvällen höll vi ordinarie styrelsemöte. Det som var uppe för diskussion och/eller åtgärd var, väggskylten behöver bytas ut, ännu en hel del punkter som släpar för åtgärd -lekstugan, nya dörren vid scenen, nya städskrubben, tyg till stolarna inköpt skall bytas, funderingar på om väggrus kan förbättra underlaget på parkeringen, flaggorna skall fållas i försök att förlänga tiden vi kan bruka dem, nästa utskick planeras till vecka 34, tid utsatt då vi skall ta fram alla sängarna inför sommaruthyrningen (sedan skall de plockas undan för en helg då det är bröllop). Info/rastplatsen diskuterades och är en alltjämt löpande fråga. Arbetet med de nya stadgarna skall igång. (idag ny sida på hemsidan för detta syfte) Se fliken ”Nya stadgar”. Hoppas vi kommer i mål inför nästa årsmöte.

Valborgsfirandet.

Tack för en trevlig Valborgskväll!

Vi hade stor vånda om vi skulle våga elda, men till slut blev det ju riktigt bra och vi fick fyr på den tämligen gröna högen.

20180430_201138

Glad Påsk!!

gladispaskis_34776947

Styrelsemöte 180306.

Uppföljning från årsmötet och genomgång av protokollen. Samma besättning ett år till.  Planering inför mellopuben.  Även planering för de nästa arrangemangen städdagen 14/4 Valborgsfirandet pågår. Vecka 14 planerar vi att nästa utskick kommer i postlådorna. Ingen större respons från Trafikverket ang hjälp med info/rastplatsen. Skjutväggen trasig -vi kikar på den.  Synne jobbar vidare med stadgearbetet. I övrigt har vi tiotalet med punkter som vi jobbar på, bla flytt av kassaskåp, montering av dörr, iordningställandet av nya städförrådet. Så det finns att göra om någon är fixarsugen. Vi tar även gärna emot förslag på vårtalare till Valborg.

Årsmötet avklarat.

En mindre skara samlades för att summera året som gått och klubba en plan för 2018. Mötet diskuterade hur man skulle kunna nå nytillkomna sockenbor med information och att kunna önska dem välkomna. Vi tittade även på förslag till omskrivning av våra stadgar -dessa kommer snart läggas ut på hemsidan för beskådning och målet är att de är omskrivna och klara till nästa årsmöte och då kunna antas. I styrelsen blev det ingen förändring – samtliga sitter kvar eller blev omvalda. Kassören berättade att vi gått drygt 3000 kr plus – vilket var bra. Vi slutar med ett citat från vår ordförande, han sa på mötet ” Tänk att vi kan ha så mycket kul i ett helt år och ändå tjäna på det”

Va kul!

Nu har vi klart med datumet för städdagen, det blir den 14e april. Skriv till det i kalendern.

Sen är det nu även klart med Kviungs och att kosläppet blir den 12e maj -samma dag som vi har loppisen.

Vilken härlig Stenkumladag det blir.

ko-med-blommor-1350x1000

Informationsblad på G…

Alldeles nyss la vi sista touchen vid nästa utskick. Kommer snart i era lådor också.

Men som trogen digitalföljare så kan du redan nu läsa det här: Utskick 1-2018ver4

Det absolut viktigaste är inbjudan till vårt årsmöte. Det är viktigt att det kommer medlemmar och förhoppningsvis ger oss ansvarsfrihet för 2017 och stöd inför 2018. Mötet börjar 19:00 och vi fikar direkt efter mötet. Brukar bli en trevlig pratstund. Ett bra tillfälle att prata med styrelsen och påverka verksamheten.

Välkomna!

Nya nödutgånsskyltar.

Häromdagen var det städning av bygdegården. Samtidigt hjälpte Bernt oss att montera upp nya nödutgångsskyltar.

Bra om ni tänker till ang detta nästa gång ni är där. En på ny plats och tre trasiga utbytta. Tack för hjälpen!

Bernt i fixartagen.

2018 års första styrelsemöte.

Pratade om julkonserten och att upplägget fungerat bra, vi gick lite back. Men det var roligt att kunna erbjuda socknen något alldeles extra. Dax att göra ett utskick igen, medlemsavgiften skall in – årets verksamhet och inbjudan till årsmötet är det som kommer dominera utskicket. Men vi lägger in iaf all verksamhet fram till sommaren.

Lekstugan skall vi få lite matrial från byggföretag så vi skall repa den, Astrid kämpar på med att tömma lilla förrådet intill entrédörren – skall bli nytt städskrubb, värmen nu sänkt med två grader i huset -vi hoppas spara någon krona, Synne skall skriva rent stadgarna – tanken är att vi på årsmötet skall anta nya, byte av bastudörren, flytt av förrådsboden och vattenlarmet knåpar vi vidare med efter bästa förmåga. Synne fått ny kontakt ang rastplatsen – vi hoppas få lite hjälp med att fixa till och sköta den ( vi återkommer). Ljudanläggningen funkar inte riktigt som tänkt – J-J mix hjälper oss. Under sportlovet må till onsdag blir det LAN i bygdegården – skall bli intressant hur det faller ut. Taket läcker över förrådet – vi måste inspektera snarast. Danne kollar ang att få till en grind in till det inre förrådet – så vi får ha bla madrasserna ifred. Nästa möte 5e februari.

Gott Nytt År!

Tack för ett bra 2017, nu tar vi sats mot ett förhoppningsvis riktigt fint 2018.

gnar2018