Arkiv

På lördag kastas det..

Dax för anrika SM-kubben. Det arrangemang som många tycker är vårt bästa. Start 13:00 nu på lördag den 18e augusti. Anmälan straxt innan. Ingen pubb efteråt, men vi kan rekomendera tävlingspubben till alla medlemmar. Tack till Ramirent, Cramo och XL bygg som skänkt priser.

kubb

Glad midsommar!

Snart plockas sängarna fram och vi går in i sommaruthyrningssässongen. Den kommer brytas av med ett bröllop, och ännu finns det lite hålrum om man vill hyra. Men det får bli efter helgen, nu tar vi midsommar och Vi hoppas ni alla får en god och glad sådan i det aningen kylslagna vädret.

Midsommar

Styrelsemöte.

Häromkvällen höll vi ordinarie styrelsemöte. Det som var uppe för diskussion och/eller åtgärd var, väggskylten behöver bytas ut, ännu en hel del punkter som släpar för åtgärd -lekstugan, nya dörren vid scenen, nya städskrubben, tyg till stolarna inköpt skall bytas, funderingar på om väggrus kan förbättra underlaget på parkeringen, flaggorna skall fållas i försök att förlänga tiden vi kan bruka dem, nästa utskick planeras till vecka 34, tid utsatt då vi skall ta fram alla sängarna inför sommaruthyrningen (sedan skall de plockas undan för en helg då det är bröllop). Info/rastplatsen diskuterades och är en alltjämt löpande fråga. Arbetet med de nya stadgarna skall igång. (idag ny sida på hemsidan för detta syfte) Se fliken ”Nya stadgar”. Hoppas vi kommer i mål inför nästa årsmöte.

Valborgsfirandet.

Tack för en trevlig Valborgskväll!

Vi hade stor vånda om vi skulle våga elda, men till slut blev det ju riktigt bra och vi fick fyr på den tämligen gröna högen.

20180430_201138

Glad Påsk!!

gladispaskis_34776947

Styrelsemöte 180306.

Uppföljning från årsmötet och genomgång av protokollen. Samma besättning ett år till.  Planering inför mellopuben.  Även planering för de nästa arrangemangen städdagen 14/4 Valborgsfirandet pågår. Vecka 14 planerar vi att nästa utskick kommer i postlådorna. Ingen större respons från Trafikverket ang hjälp med info/rastplatsen. Skjutväggen trasig -vi kikar på den.  Synne jobbar vidare med stadgearbetet. I övrigt har vi tiotalet med punkter som vi jobbar på, bla flytt av kassaskåp, montering av dörr, iordningställandet av nya städförrådet. Så det finns att göra om någon är fixarsugen. Vi tar även gärna emot förslag på vårtalare till Valborg.

Årsmötet avklarat.

En mindre skara samlades för att summera året som gått och klubba en plan för 2018. Mötet diskuterade hur man skulle kunna nå nytillkomna sockenbor med information och att kunna önska dem välkomna. Vi tittade även på förslag till omskrivning av våra stadgar -dessa kommer snart läggas ut på hemsidan för beskådning och målet är att de är omskrivna och klara till nästa årsmöte och då kunna antas. I styrelsen blev det ingen förändring – samtliga sitter kvar eller blev omvalda. Kassören berättade att vi gått drygt 3000 kr plus – vilket var bra. Vi slutar med ett citat från vår ordförande, han sa på mötet ” Tänk att vi kan ha så mycket kul i ett helt år och ändå tjäna på det”

Va kul!

Nu har vi klart med datumet för städdagen, det blir den 14e april. Skriv till det i kalendern.

Sen är det nu även klart med Kviungs och att kosläppet blir den 12e maj -samma dag som vi har loppisen.

Vilken härlig Stenkumladag det blir.

ko-med-blommor-1350x1000

Informationsblad på G…

Alldeles nyss la vi sista touchen vid nästa utskick. Kommer snart i era lådor också.

Men som trogen digitalföljare så kan du redan nu läsa det här: Utskick 1-2018ver4

Det absolut viktigaste är inbjudan till vårt årsmöte. Det är viktigt att det kommer medlemmar och förhoppningsvis ger oss ansvarsfrihet för 2017 och stöd inför 2018. Mötet börjar 19:00 och vi fikar direkt efter mötet. Brukar bli en trevlig pratstund. Ett bra tillfälle att prata med styrelsen och påverka verksamheten.

Välkomna!

Nya nödutgånsskyltar.

Häromdagen var det städning av bygdegården. Samtidigt hjälpte Bernt oss att montera upp nya nödutgångsskyltar.

Bra om ni tänker till ang detta nästa gång ni är där. En på ny plats och tre trasiga utbytta. Tack för hjälpen!

Bernt i fixartagen.